Diskbänksrealism

Lugn och ro är allt jag strävar efter men idag kom ett litet pulspåslag. Ja vår nya kyl/frys är på ingående och då kan man ju passa på att dammsuga till ytan. DÅ märker vi att kyl/frysen inte alls har någon ”kontakt” utan bara är navelsträngs-bunden till väggen!

Zeb får då rusa åter till affären där vi köpt elektroniken (leverans i morgon) och höra om de kan ta med en elektriker, vilket det visar sig att de inte alls kan. Grannen i huset säger att det där fixar man lätt själv (hm) medan jag går ut i Fb Riviera-forum.

På ”English-Speakers on the Riviera” får jag svar inom några sekunder på min elektriker-efterlysning, även om svaret inte blir det jag önskar. Steve skriver ”Learn to speak french!” vilket är besynnerligt med tanke på gruppens namn.

Efter några googlingar når jag dock fram till en dygnet-runt-öppen elektriker och han kommer glad i hågen på momangen och fixar en ny kontakt i väggen.

Lugn igen? Jag slutar krampa då den nya apparaten står på plats. PS: Leveransfirman kan inte ringa eller sms:a ett svenskt nummer utan vi har fått köpa ett franskt simkort som vi får pilla in av och till och hoppas på kontakt. Drama!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *