Efter det stora skyfallet

Det stora skyfallet har upphört och lämnar efter sig ett par mycket belåtna balkong-blommor. Själv så har jag varit på apoteket och fått tre paket medicin (har noll koll på vad det är) och har därefter tillfrisknat rapidartat. Hurra. Jag älskar franska apotek. Här mixas örter med de stora läkemedelsföretagens produkter i en salig röra och på varje apotek arbetar en sjuksköterska som kan hjälpa dig med fast hand.

I dag har jag inte bara badat i några timmar (havet är extra turkost och krispigt efter regnet) nej jag har även hittat tillbaka till sova-middags-pausen. I hela 60 minuter så sjunker jag in i vår sköna säng och fönstret får vara öppet så att ljudet från Rue Gioffredo får vagga mig.

I kväll bjuder jag ut min make på en försenad födelsedagsmiddag. Det blir en ny restaurang vid namn ”Mallard” och det ska blir spännande att se vad de har att bjuda oss på. Hittills så har vi lagat all mat själv och eftersom vi är duktiga kockar så får ”Mallard” jobba på ikväll för att imponera.

Som ni ser går det ingen nöd på mig. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *