En doftande sammanslagning

Jag har gjort något som med största sannolikhet klassas som en gay-dödssynd – nämligen en doft-slatts-sammanslagning. Jag lägger ju ner en förmögenhet på parfym och 50% a dem är bra, men även på dem blir man less tillslut.

Nu tog jag fram alla mina typ tomma parfymer (oftast i någon form av sandelträ-genre) men även parfym-prover jag fastnat för men inte tagit mig för att köpa. Dessa rörde jag nu ihop (tänk märken som Profumum, Gucci, Le Labo, Bottega Veneta etc etc) tillsammans med en stor bas av min egen parfym (klicka här)

Nu har jag alltså en ”ny” parfym. Ja den luktar som den jag konstruerade själv fast varmare och mindre ”skogspromenad i Provence” och kanske mer ”solvarm i syd-Frankrike”

Underbart! #gayrebel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *