En duett med ett musikaliskt underbarn

Denna tisdag kommer med ett väder som borde få varje jul-entusiast att gå i spinn. Vi har mängder av vit snö, några minusgrader och lugna flingor gungar ner från himlen.

Jag bestämmer mig denna tisdag för att sjunga TikTok-duett med Jacob Collier, ja denne unge man är ett musikaliskt under och på TikTok kan den tondövaste få sjunga duett med sina idoler om de så önskar.

Jag väljer att sjunga på svenska och utomhus (för att förmedla dagens jul-yra) men att hitta en plats där man kan stå och yla på i ensamhet är inte lätt. Jag väljer lekplatsen invid vår salong och sätter igång. Modet sviker mig lite för det är lite konstigt 2021 att filma invid en lekplats (fula gubbar är inte det man vill förknippas med) så jag törs bara ta en tagning. Och även om jag hade behövt göra en till för att spetsa till några toner så är denna julvisa till er mina kära läsare. God jul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *