En excentrisk små-gammal man

IBLAND (men inte ofta) känner jag mig alldaglig och färglös, med ett liv som är smått intetsägande men dock uthärdligt. ”Ibland” är INTE idag nej idag känner jag mig som en excentrisk små-gammal man som ska ut på äventyr. Jo förstår ni, denna söndag är det dags för fotografering för nästa show på Norrbottensteaten (jag vill att ni redan nu kryssar av 10 & 11 November, samt håller koll på biljettsläppet som ska ske någon gång här i maj) samt till konvolutet på albumet. Hurra!

Med mig har jag min trogna fotograf Peder Jonsson och vi styr bilen mot kyrkbyn i Gamla Gammelstad. Han har med sig en digitalkamera de-luxe samt en Hasselbladare och jag svänger runt, klättrar och poserar utan att oroa mig det minsta för att se ful ut.

På mig har jag dräkten som mamma vävt och sytt åt far, ja det är en norrbottensdräkt. Den har en jacka också MEN med den på ser jag EXAKT ut som tomtefar själv så jag bestämde mig för att skippa den. God fortsättning på söndagen önskar er excentriske blogg-vän.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *