En fredags-torsdag

Denna torsdag blir fredagslik då Zeb bjuder på vietnamesiska vårrullar och våra dörrar öppnas. In kommer gamla godingar som Jossie men även helt nya och halv-nya vänner.

Så vi rullar våra knytten (med risnudlar, inlagda champinjoner, kimchi, inlagd ingefära, rostad tofu, morötter, koriander, mynta, jordnöts-sås, chili och räkor) och dricker vårt vin och vi pratar om vart vi kommer ifrån och jag försöker ringa in nykomlingarna – vem de är.

Jag vet inte vad klockan är då gästerna beger sig hemåt men jag tackar Gud för att jag är ledig i morgon förmiddag/ vinet bet på min kropp denna kväll (jag skyller på 5 gym-dagar på raken) Tack älskade Zeb och kära vänner för denna afton. I love you.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *