En frisör & en tyrann till kock

Dagen går som en dans och här invid så ser ni en av mina fantastiska kunder från idag. Efter det att han gått sa jag till Zeb att ”om jag hade vart 20 år så hade jag önskat att han var min bästa vän” En sån rolig kille med så mycket utstrålning och charm! Framtiden ter sig ljus helt plötsligt, även om det regnar lite.

Jag tar mig till gymet och bygger vidare (det jag sedan fördärvar med kvälls-jordnötter och varma mackor) och känner mig som en god människa. Sedan förbereder jag middagen som ska bli typ Vietnamesiska vårrullar (länken är inte det recept jag gör, men det är säkert jättegott det med)

I en bunke strimlar jag vitkål, tomat, koriander, chili, gurka och rödlök som jag sedan marinerar i kimchi. I mixern sätter jag sedan jordnötter, soya, sesamolja, Gochujang Chilipasta och vitlök och snurrar den till en dressing. Mmm. På ett fat tinar stora räkor och jag har köpt runda rispapper att linda in allt i.

PS: Jag tycker om att blanda ihop allt som sedan ändå ska blandas. Vissa gillar att ha tusen skålar på bordet så att man ska få välja smak men jag vill hellre TVINGA folk till den smakupplevelse jag skapat. En tyrann till kock helt enkelt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *