En irriterad bakdel & skön musik

Inflammationen i höger skinka (piriformis) vägrar ge sig och jag matar värktabletter och stapplar runt som om liten farbror. Fuck! I morgon har jag dock tid hos en kiropraktor så vi får se om något kan göras. Det är bitvis intressant att studera sin kropp då den inte fungerar, hur allt liksom sloknar bara för att en liten muskel inte vill sluta irritera. Jag vet varför den gör så här, jag har nämligen börjat om att löpträna och JAG VET att man ska ta det hela varsamt i början och successivt öka (men jag är liksom för otålig för denna process). Nåja, jag ska lägga det på minnet nu.

Jag hittar på lugna saker att göra efter jobbet, som att ligga på ett hårt golv, vilket känns skönare för smärtan en en sviktande säng. Jag hittar lugn musik att lyssna på. Som denna där Jacob Collier är inblandad. PS: Vi har biljetter till honom i oktober!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *