En långt-ifrån-fest & två eldfåglar

Nej det är ingen vanlig dag, för det är Aidan & Amorandas födelsedag. Aidan är på Gotland i sin sommarstuga och Amoranda är hos sin mor i Ystad. Vi facetimar och gratulerar men längtan efter att få återses är stor.

Vi bestämmer oss för att fira dem ändå och köper förrätts-ostron och en kalvstek och njuter av vår varmaste dag hittills (det var 34 grader då jag vår ute och spatserade idag/ farbror höll på att få dåndimpen)

https://www.instagram.com/p/CEW8elSnkUK/

Ni som följt med mig i mitt bords-trauma från gårdagens blogg vill jag nu bara låta meddela att jag åter andas typ i normal takt. Hur det kommer sig? Jo efter vårt marmorerande och en bladgulds-tanke tog jag idag en ensam promenad till en antikaaffär i andra delen av staden OCH DÄR STOD VÅR BORD. Det andas lite asien, lite rokoko och väldigt mycket vår lägenhet. Yes!!!

Jag tänker det är magiska eldfåglar som någon en gång för länge sedan handmålat dit och tackochlov så ligger en skyddande glasskiva över (+ Zeb har nu lärt sig att varma popcorn-pannor inte hör hemma på glasbord)

Slutet gott, allting gott…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *