En lördag-de-luxe

På jobbet fixar jag min svärdotter Emme i håret, se så grann hon blev. Ja vi väver supertunna slingor i hela håret och denna gång gör vi henne i en svalare klang än sist. Nu andas håret sommar och nu ska vi bara hoppas att vädret hänger med…

Efter jobbet blir det gymmet och eftersom kvällen väntar med ett extra kaloriintag (det vankas både vin & chips) så blir det 30 svettiga förbränningsminuter till att börja med (Ett glas vin ≈ 100 kalorier)

Vår son Aidan bjuder oss på ett försena påsklamm i form av racks. Till det kokt potatis, sallad och en salsa verde som syrar upp det hela gudomligt. Detta mina damer och herrar var nog det godaste lammet ever! (försökte få en fin bild av min tallrik men det var lite för mörkt)

Bäst i livet är ju förstås barnbarnen. Denna kväll kör videosamtal med våra norska barnbarn Isolde (som just då kör potträning) och Hubère (som just lärt sig ”gå”)

Med Vincento (som är på ett totalt vild denna kväll och skrattar hela kvällen) och Frances (som just lärt sig säga ”bajs i ögat”) leker vi i timmar och det tar förstås extra tid för de stackars föräldrarna att få dessa uppskruvad barn till sängs. I love you underbara Team Evanne. Tack för en fantastisk lördag. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.