En måndag med utfyllnad

Det är faktiskt inte så – att man blir alertare då man har mer ledig tid. Nej för mig fungerar det tvärt om. I Corona-luckorna lägger jag nu in gym-utfyllnad för att få ett bättre flow och jag drar mig själv upp (samt i sidleds)

Det är klart att en måndag kan te sig lite blek efter en sådan festlig helg, men utan en enkel vardag så blir ju aldrig helgen lika sprudlande.

Måndagar har ju dessutom blivit givna soffkvällar då trion ”Killing Eve”, ”Homeland” och ”Westworld” släpps lös. PS: Eftersom jag har lovat mig själv dyrt och heligt att inte hålla på och dricka vin och äta chips på vardagar så känns det väldigt retsamt att denna tevefröjd släpps på en vardag! Bu.

Jag avslutar med dagens musiktips:

https://www.instagram.com/p/B_ecc_nnomH/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *