En multiartist med nya kreationer

Man skulle kunna tänka sig att det kunde räcka med att vara frisör, farfar, musikalartist, kock etc etc MEN är man en mulltiartist så är man. Idag så skapar jag vårdekorationen utanför Sax & Maskin och jag känner våren sprudla.

Det är bra att känna sprudel-vår denna dag för om sanninen ska fram så är det faktiskt minus 18 grader idag. Men det går över (säger jag till mig själv) det går över!

Eftersom jag nu för tiden vaknar vi 05:00 så är jag också väldigt taggad på sommartiden som väntar i helgen, är ni? Jag är nästan så militant taggad på detta att jag vill STRIDA på att den annalakande tiden även blir permanent och att vi inte håller på att dravla tillbaka tiden då det mörknar igen.

Är ni med mig?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *