En onsdag med det stora extra

Det är onsdag med det stora extra och jag jobbar halv dag för att sedan ta Amoranda till ett Pt-pass. Hon jobbar på extra bra idag och sedan är det dags för mig att susa vidare. Vincento och Frances ska hämtas på skolan/ förskolan och sedan blir det vår klassiska fruktstund följt av måleri och bokläsning.

Ni undrar kanske vad en klassisk fruktstund kan vara och det ska jag berätta. Varje gång jag hämtar dem har jag med mig en frukt, men också en gissningstävling. Ibland får de nypa på påsen och med hjälp av formen lista ut vad det är för frukt. Ibland får de lukta sig till det hela. Idag har vi frågesporten där jag bara får säga ”ja” eller ”nej”.

”Är den röd?” frågar Vincento. Nej. ”Är den rund? frågar Frances. Nej. ”Är den grön”, ”Är den fyrkantig”, Är den gul = JA! ”Är den lång” JA! Och ja, det är bananer som serveras idag.

Tack för idag kära onsdag med det stora extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *