En smak av gårdagen

Eftersom jag inte har så mycket att berätta om denna underbara onsdag (som jag tillbringat med en bok varvat med strandstenar och havsvågor) så berättar jag lite om maten från gårdagens restaurang.

Mallard ligger 15 minuters promenad från vår lägenhet och serverar en fantastisk meny. Fantastisk FÖR SOMLIGA. Båda vi var rörande överens att det här var bland det godaste vi ätit MEN samtidigt insåg vi att stället inte var till för alla. Då jag tänker efter så är det nog bara Malou och Kristo som hade fixat dessa massiva franskt-bondköks-aktiga delikatesserna (vi pratar anklever i kombo med grislever, märg-sky, duva, blå hummer osv osv)

Men magen minns ännu gårdagens födelsedagsmiddag och jag är glad att få lägga in ännu ett ställe bland mina restaurang-tips. Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *