En Stockholmshelg

Jag är hemma igen. Hemma efter en fantastisk Stockholmshelg bland goda goda vänner. Från planet tog vi oss på fredagen direkt till restaurang Surfers. Själv namnet är vilseledande, nej det här visade sig inte vara Hawaii alls utan istället zesuan-kinesiskt. Men, men – så galet gott!
Vi var egentligen i Stockholm för att besöka våra fina vänner Pierre och Milano, som köpt ny lägenhet MEN runt bordet kom även min bff Andy, hans man Joey och dessutom Luleå-Thom som av en händelse också var i Stockholm.

Lördagen bjöd på strålande sol OCH ISHALKA. Ja vi slirade runt på en långpromenad i en vacker huvudstad och njöt av en annalkande vår. Lunchen blev också asiatisk, i en sorts fransk arkad så låg restaurangen ”Misshumasshu” Fantastiskt! Ja ni som läser min blogg vet ju att jag älskar att äta och sätter maten i centrum. När kvällen kom så lagade jag och Zeb en robust entrecote / potatismos/ sås-middag innan det var dags att sätta igång en spelkväll. Det blev ”Gin” och det blev ”Skyjo” och sedan var det dags att ramla till sängs i den stora soffan. Tack kära vänner för en underbar Stockholmshelg – I love you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *