En styrke-balans-akt samt sillburk de luxe-middag

Tisdagen öppnar med en sorts styrke-balansakt tillsammans med björnen Joshua. Ja det är många otippade övningar jag får ta mig an denna timme och mycket är baserat på att aktivera och stärka de inre magmusklerna.

Denna kväll ska vi äta rester (finner två sillburkar i kylen) ja man kan ju inte dricka Champagne och äta Kalix löjrom varje dag. Jag kokar potatis med skalet på. Med hjälp av en kökshandduk så trycker jag till på den färdiga potatisen så att den spricker upp. Jag lägger den på ett bakplåtspapper och häller i olivolja med svartpeppar, vitlök och flingsalt i och gratinerar dem på 220 grader så de får lite färg. På tallriken ligger nu sillen, den gratinerade potatisen som jag dekorerar med en klick Créme fraîche, en klick stenbitsrom och lite dill. Mmm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *