En super-duper-våg & en 3,3 kg eventuell kula

Som Facebooks-status skriver jag ”Väger för första gången i mitt liv mer än 80 kg” Detta blir intressant, ja någon tröstar mig med att det är muskler. En annan skriver ”hur snygg ut som helst” och en tredje att ”Det måste firas” (PS: Min kusin Erik skriver ”70 kg muskler och 10 kg k…? Jag hoppas inte k:et står för ”kula”) DET ÄR KLART DET ÄR MUSKLER (eller är det? tänker jag och biter på naglarna)

På gymet finns en super-duper-våg. Den kan nog eventuellt väga hur länge du kommer att leva men jag får svar på att jag är typ på rätt väg. Få se nu 1: Normal vikt (med rekommendationer att gå ner 3,3 kg för perfektion) 2: Hög muskelmassa och 3: Normalt kroppsfett.

Man kan även se att musklerna är normalt balanserade (ingen del av kroppen ör svagare/starkare än andra) + det att kroppsfettet är normalt balanserat – FÖRUTOM PÅ MAGOMRÅDET DÄR DET OMG ÄR FÖR MYCKET!

Nåväl jag är alltså typ ok, beroende från vilket perspektiv man ser det. 3,3 kg för mycket (på magen då?) men med hög muskelmassa som tröst. Omvägning sker på en månad, ja då får vi se åt vilket håll värdena svängt. Håll tummarna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *