Ett mitt-i-veckan-galej/ trauma

Vi bjuder över min syster Mary-Lou och hennes man Ron på middag. Eftersom det inte händer så ofta så bestämmer jag mig för att göra mig till extra mycket. Jag skivar upp entrecôte, jag kokar en champinjon/ kantarell/ lök-rödvins-sås och gör en god sallad med pinjenöt. Jag halv-kokar potatis för att sedan trycka sönder dem en smula och sedan ugnsgrilla dem med vitlök och rosmarin. Ett fint rödvin är dekanterat och nu anländer gästerna/ stekning kan börjas.

MEN. Just då vi ska börja äta så ringer Amoranda som är på väg till sin mor i Skåne. JAG HAR gått igenom allt från munskydd till att det nya bytet sker i en annan hall men Amoranda har av misstag lirkat sig ut ur området och nu är vilse i Sky-City!!! Eftersom det är mycket tight till hennes flight till Sturup så får jag en mindre panikattack och Zeb får ta över och med hjälp av Face-time guida en tokspringade unge genom säkerhetskontrollen och till gaten (som just håller på att stängas)

Jag är säker på att maten, vinet och sällskapet var bästa tänkbara men jag har absolut inget minne av något förutom Amorandas skräckfärd på Arlanda. OMG.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.