Ett skepp kommer lastat med karma

Då grannen Nathan blev några kilo större (muskler?) så kom han över med en påse kläder till mig. Det visade sig då att även jag blivit större (helt klart muskler) och passade perfekt i de granna grann-kläderna. Två par manchesterjeans tex – det var inte igår…

Med det faktum att även jag bytt storlek så började jag nervöst prova mina vår-jackor. WTF jag kommer inte i min Hugo Boss-jacka!!! Inte heller min broderade Maison Scotch siden-bomberjacka!!! Jag kommer inte på vem som ska komma i Hugo Boss-jackan (inga av mina killkompisar är pinnsmala) men så kommer jag att tänka på att slanka Ava i Malmö (en av mina gamla bästisar som flyttat till södern) borde passa perfekt i bomberjackan. Det gör hon…

1 thought on “Ett skepp kommer lastat med karma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *