Farfar & stora vida Internet

Det finns ett hav av sociala medie-plattformar och med största sannolikhet så kommer vi att drunkna i dem om vi inte redan gjort det i teve-soffans alltmer ökande strömningstjänster. Med det först sagt så undrar jag om ni har TikTok?

Först så startade jag bara ett konto för att redigera i, ladda ner och överföra på Insta & Fb. MEN, efter det att minst-ungen bjöd in till duett (har du TT så gå in och sjung med honom här) så öppnades något nytt och spännande. Let´s try it!

Just nu sitter en mycket mycket gammal man och försöker lista ut hur jag själv ska bjuda in till duett. Först så behöver jag tydligen först ladda ner Mp3 Converter för uppladdning av en karaoke-bakgrund (om man inte orkar eller kan spela själv) sedan en app (som vägrar låta sig laddas ner) om jag vill lägga flera stämmor på mig själv (som det nu ser ut så struntar jag i det och går rakt på sången)

Stay tuned och har du TT så följ mig där och förbered dig på att sjunga duett! Can´t wait!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *