Festförberedelser & Farväl Lova

Idag så är det firmafest med ett ”tema”. Det är nämligen ”Farväl-Lova-Fest” då hon ska sadla om och bege sig till Stockholm för vidare konst-utbildning. Detta ska så klart firas, att man finner sin väg – och vi har bokat bord på ”Bryggan

Jag är ju ingen stor fest-personlighet, då jag oftast somnar just efter 22.00 men skam den som ger sig (denna kväll somnar jag dessvärre inte mycket senare) men fest för mig är även fest-förberedelsen.

Jag börjar med en sedvanlig 45 minuters powernap följt av en uppväcknings-övning = Veckans Fitnetssutmaning som idag erbjuder den hemskaste övningen ever – nämligen 100 burpees!!! Jag börjar med 10, prova själv om ni är minsta sömn-grusig i ögonen och ni ska se att adrenalinet gör er galet fest-pigga!

Ansiktmask, skjort-strykning och drinkblanding = Nu kommer vår personal!!! Efter en timmes förfest så cyklar vi ner på restaurangen som bjuder på godaste maten och fantastiskt solsken.

Tack älskade Sax & Maskin, ja ni är ju bara bäst, bäst, bäst. Med er kan man jobba i alla sina dagar och man prata om livets suckar OCH sjunga fyllevisor (jag la ut den under festen, men tog blossande bort den denna morgon) Tack för allt och lycka till älskade Lova!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.