I ur & skur

Idag är den heliga söndagen indelad i frukost med ”Så mycket bättre” (Moonica I love you) följt av 60 minuter gym. Tjoho, jag ökar gradvis (efter ryggskottet) och är nu åter uppe i 80 kg bänkpress.

Sedan möter jag upp Aidan, Vincento och Frances för kantarell-paste-lunch för att därefter traska hem till mig (minus Aidan som nu får tid att träna). Man lär sig oerhört mycket av barn och eftersom Vincento verkar vara en känslomässig klon av mig så får jag ta del av det värkande ironiska tidevarvet som inte passar denna Nisse (HAN ÄR INTE EN NISSE UTAN TOMTEFAR, säger han därefter) Nej allt som värker och som känns fel tar han upp efter max 5 minuters betänketid (skämtet att tejpa fast honom i en stol går inte hem)

Därefter är det bastupremiär hos Jossie och Tobey, ja de har byggt en massiv spa-avdelning i bottenvåningen av sitt hus. Vi bubblar och äter sedan utomhus-grillad korv och njuter av livet.

På vägen hem passerar jag Malou (som bakat mig ett surdegsbröd) och Kristo (för en eftersläckare) och jag blir påmind om rikedomen med vänner som står vid din sida i alla väder. Vad vore jag utan er? Amen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.