I väntan på vaccinet

”Covid, covid”. Det är som Astrids ”Döden, döden” fast inte fullt så slutgiltigt. Många samtal öppnas just med ”Har du haft det ännu”, ”Har du klarat dig”, ”Har du fått din spruta” och oron är stor hos många.

Somliga klär sig i mumifierad rymddräkt som skydd, andra i foliehatt. Någon knaprar D-vitamin och några träffar inte en kotte. Hur gör du? Själv försöker jag leva livet som vanligt, men med stor varsamhet. En del dagar lyckas jag bättre än andra.

Det skulle ju vara surt att falla på målsnöret nu, ja vaccinet är ju bara några veckor bort. Två gånger har jag gjort Covid-test nu men kors i taket har jag klarat mig. Är det T-celler mina som är de skyddande änglarna?

Ta hand om er kära läsare, var rädd om varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *