Jag summerar min kulturhelg

Det har alltså rört sig om en helt klart händelserik helg och här invid ser ni mig redo att ta mig an den. Jag summerar: Norrbottensteaterns ”Orlando” får självklart MMMMM, ja det rör sig om en fantastisk föreställningen med enorma rollprestationer. Boka biljett NU! PS: Minns ni filmen?

Söndagen bjöd på en minneskonsert i Domkyrkan. Monica Åslunds lämnade inte bara ett tomrum efter sig i kör-livet, nej hon lämnade också toner som aldrig slutar ljuda. Vincento gjorde mig sällskap på kyrkbänken (det visade sig att han inte hade en aning om vem som hängde på korset = hedning) och lät oss därefter sköljas över av dessa livgivande röster. Tack Monica, tack Virgina Woolf.

2 thoughts on “Jag summerar min kulturhelg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *