Joan vs Linda

Fredag! Bara ordet låter som poesi även om jag jobbar lördagen från 08:00. Ikväll är vi bjudna på middag hemma hos oss själva. Musse kommer hit och lagar mat och i kylskåpet skvallras det om pepparstek och potatis + bea.

Jag har just spa-at mig. Huden glöder av både skrubb och en C-vitamin-syra som kommer att ge mig både glow och evig ungdom. Jag har just läst en artikel med 90-åriga Joan Collins. Hon hävdar att hon varken skurit i sig eller fyllt ut och det kan nog vara så. Hon hävdar att nyckeln till skönhet är att inte sova på varken mage eller sida, utan att sova på rygg (så att man inte skrynklar till sig) Jag har försökt. I två nätter nu. Det går liksom inte. Jag kommer att bli skrynklig som Linda Evans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *