Klara, färdiga – gå!

Jag eller rättare sagt vi, står på startlinjen till en ny era. Det är inte bara första arbetsdagen på 2021 utan också ett avstamp i hälsa. Efter traditionell franskt sus & dus-jul så går vi nu in i en alkoholfri och näringsrik januari.

Jag letar i mina gömmor och hittar allehanda (mest troligt) nyttiga piller. C och D-vitamin, collagen och probiotika, ja sen är det nåt med alger etc etc. Detta blir ett komplement till frukosten och innan jobbet drar jag iväg på 45 minuters power-promenad (i ett vinter landskap av rang) och 60 minuter på gymet.

När nu kvällen är här ska nyttiga lunchlådor lagas till. Jag handlar röda linser, en citron, chili, kyckling, gul lök, vitlök, ingefära, blomkål, bulgur, koriander och persilja. Det hela ska bli en sorts världs-köks-hybrid och jag kan lova er att det doftar FANTASTISKT!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *