Korv, konst & kreativitet

Eftersom det inte blev någon barnbarns-eufori igår så tar vi ikapp idag. Ja vi blir bjudna på korv-grillning i förorten och vi kisar i solljus och njuter av familjen.

Vincento vill sedan visa oss en portfolio av sina teckningar och jag blir så betagen av hans verk. Helt plötsligt så är jag tillbaka i pappas ateljé och vi målar ihop. Han berömmer mig så mycket för mina former och färger och jag växer av allt beröm. Nu är det min tur att strö eloger och jag hoppas att han tar till sig dessa applåder och förstår att han hör hemma vid sina pennor.

Efter korvfrossan och konstutställningen så är det min tur att skapa och jag åker till min studio för att färdigställa låt nummer fyra från nästa projekt som nu bytt namn och heter ”I dur & moll längs Vitåälven”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *