Laga mat med Chef Mió – Ugnsbakad fänkål med lax och lyx-råkost-sallad

En av de bästa sakerna med Nice är att alla grönsaker smakar så galet mycket och gott. Efter gymet så plockar jag med mig fänkål och lax från marknaden. Jag skär fänkålen på mitten (toppen med det gröna finhackar jag till råkostsalladen) och häller på en mix av olivolja, kryddor, salt och mycket vitlök = in i ugnen på 200 grader i typ 20-30 minuter.

Jag preppar laxen (som tar 5 minuter att steka) med olivolja och kryddor och sätter sedan igång med salladen. Det blir ett halvt äpple, 1/3 squash, 2 morötter och en dressing av olivolja, citron, flingsalt och grönsakskryddor.

Jo, jag fann en ny favvo-vin-butik här i stan och jag fick med mig det godaste vita vin jag druckit på länge. Mmm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *