Lördagen 17/2

Det är lördag och det är bara att spänna på sig förklädet och sätta igång att jobba (PS: förkläde används vid färgning) Vi jobbar bara halv dag på lördagar och kunderna är då oftast från fjärran. Idag kommer en familj från Kalix.

Ute har vintern liksom accelererat och igår såg jag turister som gick med uppfällda paraply för att skydda sig från snöfallet, tänk det har jag aldrig sett förut.

16.17: Vi har preppat middagen, ja ikväll blir det tacos. Jag är inte en stor fan av just det köket men dag har jag liksom kryddat upp det lite annorlunda och den kvalmiga taco-kryddan som finns färdig att köpa har nu fått göra sällskap av vitlök, ingefära, trattkantarell-fond, citron, chili och lök. Mmm.


– Ha en underbar lördag mina vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *