Måndags-magi

Välkommen till en måndag, till södra Frankrike och till min semester. Idag vankar jag dessvärre smått bakis, ja jag har ännu inte kommit in i hinkandet av vatten som bör göra – och alkoholen får härja fritt i kroppen. BU!

Men det finns bot för detta med och jag börjar med alvedon, vätskeersättning och espresso. MEN det är först då vi vid 08.00 tar ett morgondopp som eländet lämnar mig. Nu ska jag lära mig något av detta och se till att använda mig av varannan-vatten-taktiken.

Vi tar oss till spinningstudion även denna dag (planen är att gå på spinning varje dag och denna dag är det Loic som tar oss med på en reda. Pga Coronan så är bara varannan cykel tillgänglig att boka och jag och Zeb hamnar långt ifrån varandra (jag i strålkastaren invid scenen/ instruktören) Jag känner mig rätt atletisk där jag super-spinner fram men då vi kommit hem så säger Zeb att jag hade sett ut som ett nära-döden-ögonblick hela passet… Tänk så man kan missta sig alltså.
PS: Sebastian alltså.

Jag lagar god salladslunch idag ska vi vänta tills 15.00 tiden innan vi traskar ner till havet, ja igår var det lite för hett för min hy och då smörjer jag ändå in mig med 50 i solskydd. Vad jag läser? Jo Bibblo-Agneta har tipsat mig om författaren M.W Craven och enligt henne ett deckar-mästerverk vid namn ”Svart sommar” Jag har dock satt igång med hans första bok i serien ”Brännaren”. Vad har ni för deckartips till mig?

2 thoughts on “Måndags-magi

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *