Måndags-värk & segertågs-sötma

Jag tycker allt lite synd om mig själv denna arma måndag, ja ena armen värker efter dagens vaccin-spruta. Nej det är inte Covid denna gång, utan BÄLTROS-vaccin! För 2300:- (gånger 2) så kan man slippa denna sjuka för evigt.

Livet från den ljusa sidan visar sig dock i form av massivt beröm från förra veckans publik. Ja jag blir stannad lite varstans och det känns som om jag är ute på ett segertåg som aldrig tar slut. Jag avslutar dagens blogg med lägga ut två sånger till från föreställningen ”Mon ami Mió – Duets”

2 thoughts on “Måndags-värk & segertågs-sötma

  1. Jag vaccinerade mig oxå för bältros förra året, men mitt vaccin kostade 2400 per dos = 4800 för 2. Det finns 2 typer, jag tog Shingrix, vilken tog du? Jag tror priset gått ned för mitt vaccin till 1700/1800/dos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *