Minus 15 grader underbart

Det är 15 grader kallt då jag beger mig ut på min dagliga promenad. Inser att hela min kropp känner sig så hemma och levande i denna torra kylan. Ja det där med några futtiga minusgrader är inget för mig, rå luft som man bara blir kissnödig av. Men nu. En sköhetsupplevelse.

På grund av den avblåsta Stockholmsresan så får jag idag en halv dag över för mig själv. Jag tar tillfället i akt att rensa mina garderober (vilket tar tid) och packar en kartong med kläder till syster Bec (det jag växt ut, sitter snyggt baggy på henne) Jag hittar även en slips-upphängnings-anordning i min gömma och passar på att hänga upp alla mina vackra breda slipsar på denna (ja de har legat ihopknölade i en kartong) Ikväll lagar Zeb sushi!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *