Mió & Vincento går på Vårdcentral

Efter att ha blivit försmådd i förra månaden av Systembolags-expediten då jag och Chaka-L skulle handla vin OCH HON FICK VISA LEG MEN INTE JAG, har jag nu funnit en ny utväg. Dagens tips: Låna ett barn och boka tid på vårdcentralen och se vad som kan hända.

(På Vårdcentralen) Vincento (till läkaren): Känn så stark jag är!

Doktorn: (känner på Vincentos arm) Ja verkligen. Som sin pappa.

Jag: (som tror att doktorn träffat Vincento och hans pappa tidigare) Ja supervältränad. Bergsklättring gör susen för pappor. (pappa Aidan är bergsklättrare och super-fit)

Doktorn: Ja då har han att brås på.

Jag: Verkligen!

Någon minut senare så blir både doktorn och jag varse om att vi gått om varandra och det känns som om jag har ljugit på nåt sätt. Mitt i detta vill jag ringa till Chaka-L på en gång, men jag är rädd att läkaren inte ska förstå kopplingen till Systembolaget och istället tro att jag är galen och kanhända har kidnappat Vincento.

Men samtalet får vänta. Ja först går Vincento och jag på café.

2 thoughts on “Mió & Vincento går på Vårdcentral

  1. Jag brukar fråga om dom vill se leg på Systembolaget. Det står ju: ”Ser du ung ut….”
    Jag kanske ser ung ut för min ålder! Kanske ser ut som… 53!?! ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.