Mon ami Mió Music

Idag är ingen vanlig dag, nej idag är det världspremiär på låten ”What we keep”.

Det är en sång jag skrivit och tonsatt och som jag fått den stora äran att sjunga in som duett tillsammans med våra barns mamma – Eva Schilken (aka Eve)

Den handlar om… ja jag tror ni får spetsa öronen och lyssna själva. Men kortfattat: Ibland hamnar man på ett bra ställe här i livet – för att man valde fel en annan gång. Och är då det valet egentligen ett fel eller är det bara ett steg som var ämnat för just dig och för att du tillslut skulle hamna rätt?

PS: Jag är så tacksam för mitt liv, ja tiden har varit så snäll med mig. Och när det är dags att lämna detta jordeliv så ska nöjt vila i det blå…

Mon ami Mió Music presenterar ”What we keep” skriven och tonsatt av Mió Evanne. Duett Mon ami Mió & Eva Schilken. Bakom pianot, samt ansvarig för stråkarragemanget: Tomas Isacsson. Inspelat i Doghowl Studio & Records under ledning av Björn Erixon.

Mió Evanne/ Mon ami Mió & Eva Schilken Album cover

1 thought on “Mon ami Mió Music

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.