Och så tar vi det från början. Igen…

Okay måndag, nu kör vi… Vanligtvis är jag en käck måndags-älskare som gillar att ta sats och starta nytt, men inte idag – jag vet inte varför. Kanske för att helgen inte haft en ledig stund alls, kanske för att jag bara behöver vara själv en stund?

Just nu lagar jag middag, ja jag har hunnit med jobb och gym (och JA Amoranda kom en kvart för sent till träningen iGEN) och nu står jag där vid spisen igen. Är jag den nya hemmafrun?

Men här vankas inte korv och makaroner nej istället så gör jag en ”ceviche” vit rå fisk som hackas och läggs i ett bad av lime, chili, vitlök, olja, salt, lite råsocker, passionsfrukt, persilja och får blottna upp. Sedan i med en hackad avacado och salladslök.

Till detta ska ugnsbakad potatis serveras (jag har förkokt den och den ska sedan krossas en smula och i hålet ska olivolja med persilja, vitlök, svartpeppar, parmesan och flingsalt hällas för att sedan gratineras i ugnen)

Jag kommer att bli glad då jag får äta. Det blir jag nästan jämt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *