Omgruppering

Ni som är trogna Mon-ami-Mió-följare vet att jag så där i början av december var tvungen att deleta hela min blogg, då TT-Nyhetsbyrå lagt ut ”sök-våra-bilder-bland-bloggare” på entreprenad. De som då använt sig av en bild (typ jag, i form av en bild från Melodifestivalen) fick därefter en saftig räkning. Eftersom jag inte har råd att betala tio års snodda bloggbilder så fanns det ingen utväg annat än att slänga allt och börja om från början.

MEN det stannade tyvärr inte där, nej trots att jag betalade mina böter (med mycket tack från er som pytsade in) så visade det sig att de hade skärmdumpat fler inlägg – och igår så dök nästa räkning upp. Det var då bästa att ta det säkra före det osäkra och radera alla ”dagens ord” (ja någon har kanske tagit bilden på detta?) och alla gif-ar. BU.

Så här står jag på ny kula. Skälvande inför ankommande räkningar och med en blogg som inte kan luta sig tillbaka på andra bilder än dem jag tagit eller designat själv. Dubbel-bu. Men jag laddar om. Som jag alltid gör. Omgrupperar och kör.

PS: Läs mer info om det hela under kommentarer…

3 thoughts on “Omgruppering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *