På rätta vägar

Ett tips jag vill dela med mig är att vara noggrann med vilka vänner du väljer att ha nära dig, ja man blir lik de man umgås med. Man kan ha vänner av olika slag ja en del tar med en på äventyr ut i världen andra delar man tankar med, men välj med kärlek och omsorg.

Zeb ser på en ny teveserie (Men of West Hollywood) och efter 5 minuter vet jag att den är skadlig för mig. Jag ser heller inte skräck för jag är rädd om min skönhetssömn, lyssnar inte heller på allt för stressig musik (behöver frid samt att sänka mitt blodtryck)

Vi behöver alla olika saker och det finns givetvis ingen universalregel på vad som är rätt och fel. Men försök att komma underfund med vad som leder just dig på rätta vägar. Amen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *