På språng i Nice

Nyårsruset har lagt sig och det är dags att hålla kvar det av 2020 som är värt att bevara. Jag väljer min kondition vilken tilltog i de luckor som Cornan försåg mig med.

På med löparskorna (i och med att jag springer så sällan här så hinner fötterna inte vänja in sig med skorna och det blir typ purpur-färgade efter) och sedan ut på en 10 km runda som innehåller både hav och hamn.

Milen går dock som en dans och sedan (som i ett trollslag) försvinner solen och ett regn tar vid = dags för shopping. I denna C-tid har man ju inte behövt tok-investera i festkläder, nej mys & funktion har liksom vart på tapeten. Idag blir det 3 mysbyxor från Hollister!

PS: Det värsta med att shoppa här nere är att fransmännen är så petita att jag måste köpa storlek Large. Borde jag sprätta bort lappen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *