På svajande stegar

Vi vaknar upp i ottan och tar återigen på oss arbetskläderna. Min syster Mary-Lou har haft svårt att sova så hon har kört igång redan vid 05.00, men tar vid en timme senare. Skjortan och overallen jag har på mig (munskyddet för husets färgfällning, munderingen för myggen) doftar ännu pappa och han saknas mig även om hans ande fortfarande vilar över nejden.

Vi borstar bort Falu Röda från pappas studio och sätter igång med att måla den, jag blir den som får klättra upp på taken för att måla högst upp! Jag har liksom ingen höjdrädsla, men då jag senare står och svajar på en lång-stege mot det stora huset och bortar dess nock så blir jag allt lite skraj.

Rätt vad det är så är vi klara med både hus och studio och då är det bara vedbo, garage och bagarstuga kvar -vilket får bli en annan dag. Bästa sättet att återfå styrka är ett kallbad och vad passar inte bättre att få det i byns tjärn. Tack för denna helg Tallberg. Vi ses snart igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *