Plötsligt händer det/ Mió the coverboy

Plötsligt händer det och hemma i Luleå syns jag som coverboy lite här och där minsann (bläddra sidleds) Ibland är det just så här, radioskugga, radioskugga och sedan boom! Kanske började det hela med 2 poddar/ intervjuer under 2021?

Förutom ”vad-jag-gör-under-nyår” (där jag verkar ha fått typ hela mittuppslaget med lilla mig) så har även vår tidning korat en intervju med mig som ”en av de 10 artiklar som engagerat läsarna mest” Jo jag tackar! Däremot sätter jag otacksamt en apa över mitt ansikte då denna bild är en olycka rakt igenom.

Slutligen TACK för all uppmärksamhet 2021, som t.ex då vi gjorde håren till alla artister i TV4s julkonsert, och så hoppas jag då på att stjärnglansen lyser väg över hela 2022.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.