Rimfrost i skägget och skakiga armar

Det är mitt i veckan och vinterparadiset Luleå bjuder på hela minus 24 grader. Men jag är inte bara söt, nej jag är streetsmart också. På mitt huvud har jag TVÅ TOPPELUVOR, jag har TVÅ dunjackor (min höst-dunjacka rymdes alldeles perfekt under vinter-dunjackan) och så täckbyxorna såklart. Är man så väldressad som jag så kan den dagliga morgonturen på 45 minuter INTE slopas.

Efter jobbet blir det 60 minuters egen träning och idag försöker jag återkalla muskelminnen från min yoga-era. Det känns vingligt de tre första försöken men på det fjärde så sitter det rätt bra även om jag är rätt trött i vänster arm och axel. Tjoho!

PS: Ikväll blir det ”Sveriges Mästerkock” – ja ni följer väl? Vem är er favorit?

2 thoughts on “Rimfrost i skägget och skakiga armar

  1. Den unge killen Adam Thulin tycker jag definitivt är bäst, han verkar kunna hålla nerverna i styr men framförallt presterar på en hög nivå trots hans unga ålder. Jag hoppas han vinner hela tävlingen. Jag kan ha fel, men jag misstänker att han ev kan ha en AST diagnos, och om så vore fallet, så är det en än större prestation att vara i ett sammanhang där man hela tiden är utanför sin konfortszon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *