Solarplexus äventyr & bravader

En gång för väldigt länge sedan, ja på den tiden då jag hade en tvättsbrädesmage så föddes en längtan. Jag ville smycka min vackra mage med en tatuering och skissade därefter upp en sjöstjärna som skulle cirkulera runt naveln. Bra ide tänker kanske ni? Det dåliga blev att många trodde att jag tatuerat en skottskada där på solar plexus, en sån där skada som man ser på tecknad film. Bu!

Jag gick därefter till (den på den tidens) enda tatueringsborttagare (Dr Hassler) och primalskrek mig igenom 5 sessioner innan jag gav upp och kom på att jag skulle tatuera över den med rosa blommor (likadana som jag hade på armarna) Bra ide tänker kanske ni? Det dåliga blev att de rosa blommorna i kombination med den då solkiga sjöstjärna mer såg ut som en sorts åkomma, som ett massivt eksem.

Jag fick bita i det sura äpplet och återvände med smärtstillande till Dr Hassler. Efter 4 sessioner av något som kan liknas vid medeltidens brännmärkning så bestämde jag mig för att tatuera över det hela. Ja det var en gång i L.A då jag tänkte att ett ”The Great Wave off Kanagawa” skulle förvirra min mag-prydnad som nu dessutom hade börjat bli hårig. Bra ide tänker kanske ni? Tja så dålig var den faktiskt inte, men från en mindre sjöstjärna hade jag nu en tsunami som brusade fram över hela mellangärdet.

Många år senare (2024) så visade sig att Luleå hade fått en ny tatueringsborttagare på bozza.se och som med ny teknik (Pico laser) kunde ta bort alla färger på ett relativt smärtfritt sätt. Here we go again! Har du en tatuering som behöver elimineras så vet ni nu vart ni ska vända er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *