”Spring in Paris”

Det är torsdag och ännu en rolig dag på jobbet. Efter lunch kommer min vän Fie för en tillfixning och vi klipper, gör massor av blonda slingor, färgar brynen och plockar dem – Pa-daaa. Jag säger att looken kallas ”Spring in Paris”, inte för att den gör det utan bara för att jag längtar dit. Jag gör det rätt ofta. Så ofta att då Zeb hade tänkt boka en resa dit med en kompis så blev jag tvär-sur. ”Paris utan mig??!” Hur tänkte han?

Han har ändrat sig efter mitt lilla utbrott, han åker till Amsterdam istället och jag kan pusta ut. Jag tror vi alla behöver rusta upp oss lite även om våren i Luleå dröjer ännu ett tag. Hur ser er ”Spring in Paris” tillfixning ut? Ny garderob? Ett nytt husdjur? Ny man eller barn? Alternativen är oändliga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *