Straffläger för 3/6 syskonskara

Ja så samlas vi då 3/6 av syskonskaran och möter upp på platsen där allt startade – Tallberg. Det är jag och mina systrar May-Lou och Zuzette som har stämt möte med mor, som efter det att far lämnat jordelivet – har behov av ”lite” hjälp. Det blir alltså att för-borsta husfasader (pluralis) för att sedan slam-färgs-svabba in dem i Falu Röda.

Löften: Det finns inga mygg, det är för kallt för kläckning. Utvärdering: Lögn!

Jag iklär mig munskydd (ja när vi först börjar borstar ner gammal Falu Röda färg, så inser jag att det är hematit, magnetit geotit, kvarts, fältspat, kalciumsulfat, lanarkit, zink och koppar som jag andas in OCH jag får värsta rök-hostan) OCH mygg-näts-hatt, för myggorna är demoner som inte bara cirkulerar de dreglande runt min asiatiska rishatt med flor, nej de biter mig även genom handskarna jag bär. Invid mig står mor och säger att det finns inga mygg och att jag antingen har för mycket eller för lite slamfärg på penseln.

En fågel har byggt bo i en av fars efterlämnade skulpturer ovanför dörren , men mor har missat det och slagit in hela boet i plast. Jag får panik och vill slutföra fronten illa kvickt i hopp att fågelmodern (MED DE BLÅ ÄGGEN!!!) skulle kunna förlåta oss och återvända men vad vet jag? Vi får se i morgon… #panik

PS: Är du ägg-vetare och vet vilken fågelsort som dessa ägg tillhör. Låt mig då veta under kommentarer!

Snart stundar tre glas vin och därefter (jag gissar 21:15) en hård natt sömn. Ja i morgon så fortsätter arbetet där vi lämnade det.

#havemercy
#böghedenforever
#svensksommar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *