”Strålande Jul 2023” feat. moi & ensemblen

Jag förstår att ni är spända av förväntan hur det gick för oss igår på Tv4s inspelning inför julafton 2023? Ja tack, det gick mycket bra. Det hela rör sig alltså om två fullsatta konserter (typ 800 personer) som spelas in och sedan klipps det bästa ut av dessa.

Tillsammans med de underbara norska tvillingarna Marcus och Martinus (som var så rara och söta med oss att jag bestämde mig för att adoptera dem/ de har ej svarat på detta. Ännu) och superhärliga Loulou Lamotte (som jag önskar bodde här i Luleå och var med i mitt vänskapsgäng) som även lånade ut sina örhängen till Jessique när hon saknade något rött i sin outfit.
Lena Ph verkade vara lite blyg så vi hälsade bara lite smått och Sven Ingvars (som jag trodde var Sven-Ingvars) hann jag heller inte hälsa på. Rosa Kvartetten var sååå proffsiga och glada, Luleå Kammarkör så tonsäkra och Kalix Barnkör ger jag extra applåder för att de orkade sig igenom två hela föreställningar.

Det gick mycket bra för oss att sjunga trots att medhörningen i en kyrka är väldigt svår (jag hörde inget alls) De artister som sjöng solo eller duo fick medhörning i en liten hörapparat men vi var kanske för många. Nu håller vi tummarna att de tar med vår låt på julafton MEN eftersom jag jobbade i kulisserna 2021 på denna drabbning så vet jag att det lokala bidragen klipps bort (förutom barnkör) Ja 90 minuter ska förvandlas till 45. Men, men – det finns ju alltid tv4-play där en längre version sänds.

Tack Tv4 för inbjudan och tack alla artister för denna konsert. Men största tacket sänder jag till min FANTASTISKA ensemble som är så proffiga och fina att det värmer ändå ner i näbbstövlarna.
I love you!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *