Strandspan

Det är små förändringar som sker på stranden varje år. Rivierans penis-stoppning är borta (50% av de franska och italienska männen hade tidigare en sorts skumgummi-atrapp i badbyxan som snoppen vilade i – och gav illusionen av en makaber kuk)

En kort trend var också att gay-sen (japp vi ligger på strandens gay-sektion) skulle ha enorma piercade bröstvårtor!!! Jag tordes inte fråga någon av dem VARFÖR eller hur de fick dem att bli så stora… Kanhända en vakuum-pump? Nåväl, detta är borta nu.

2020 blir jag glad i hågen då jag ser att så många Riviera-kvinnor åter kastat överdelen. Ja jag är ingen nudist och orkar inte se drivor av sladdersnoppar eller vaxade snippor, men jag är en vurmare för #freethenipple

Så jag njuter av alla frigjorde och solbruna bröst (i alla åldrar och storlekar) som rör sig fritt och hoppas att trenden ska vända åter till Sverige.

Ja vad var det som fick oss i Sverige att sluta sola top-less? Var det att äckel-gubbar fotade dem eller var det mode-industrin som behövde dra in mer pengar? Blev vi pryda? Skriv gärna in under kommentarer vad du har för tes.

3 thoughts on “Strandspan

  1. Jag blev så förvirrad när det sommaren efter då ALLA var topless, även tanter, sommaren efter hade ALLA bikin iöverdel! Jag tror det var mode med det bara. Trist. Jag var do j 28 år gammal när jag började använda bh (under kläder) så lite fri var jag. ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *