Sushi-frossa & sura gubbar

Vi har lördagsbjudning i form av sushi-frossa. Chaka-L har bestämt sig för att lämna västkusten och flyttar åter till norr, vilket givetvis måste firas. Välkommen hem! Det blir inte bara dessa godbitar, nej det blir till att ta fram läsglasögonen också för att spela kort! Det är någon form av gin som vi spelar (vilket för övrigt är det enda kortspel jag bemästrar) och jag är sååå nära på att vinna (vilket många förlorare just hävdar)

PS: Livet är toppen och de allt mer isfria gatorna får mig på muntert humör. MEN i morse grusades min promenadglädje av en man som gick i bredd med sin fru. Tillsammans upptog de mer än halva trottoaren men det hindrade honom ändå inte från att slå ut armarna och skrika ”Håll avstånd” Det är ju inte åsksäsong men jag visualiserade ändå en fet jävla blixt som klöv mannen i två delar.

PS2: Det värsta är att då han först slog ut sina armar så tolkade min hjärna initialt det som om det var en vän (jag kanske borde använda glasögonen, inte bara till kortspel) och att han kom för en kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *