The end of the world

I två dagar har nätet strulat och jag har ringt två samtal (med ENORM väntetid) till Comhem som felsökt problemet och lovat återkomma då det rörde sig om ett fel på hela vårt hyreshus. PS: Nu funkar det fläckvis…

Vår wifi-musikspelare slutar uppfatta våra försök att via telefonen spela en trudelutt!

På något sätt har våra mailkonton liksom bytt ägare och klivit in under Telia. Idag fungerar därför ingen mailtrafik. Vi ringer från salongen och med hjälp av fjärrstyrning så återupprättar de trafiken. Tack!!! Värre går det för mina egna konton, ja jag ringer dem på kvällen och vi sitter 90 minuter utan framgång. Det verkar inte ens gå att fjärrstyra min dator och jag får skriva in allt själv (som min Telia-hjälpare säger till mig) och jag blir bara nervös. Hon ber mig ringa igen i morgon. Hon är säkert ledig då…

Amoranda och jag ska se vår favvoserie efter gymet. MEN vår cromecast har lagt av och vi kan inte streama till teven utan måste se avsnittet på min dator!

Vad händer? Har alla (farliga?) strålar som ska leda rätt – bestämt sig för att trilskas synkroniserat? Är detta jordens undergång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *