Två olyckskorpar i tokvärme

Det finns olika sorters power-couples och jag har alltid sett oss som ett sådant. Men nu är vi mer som en tragikomisk visa ”Den ene ack så halt, den andre ack så blind” och kläder har vi knappt några – för det är så varmt.

Folk hajar till då de ser mitt öga (Är jag utsatt för våld i nära relation? Är jag en tokigt slagskämpe som kan kasta mig över vem som helst?) och Zeb väcker uppmärksamhet där han hoppar runt.

Vi har bestämt att vi inte visar oss samtidigt ute på stan innan jag får ta av mitt ögon-bandage. Det blir liksom för mycket för folk (eller tänker de att vii ha träffats på en dejting-app för olyckskorpar?)

Jag har tidigare skrivit ”var noga med vart dina steg leder” nu adderar jag ”skydda din syn”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *