Allsång med Bec & Barbra

Min chaufför Nathan kommer och hämtar mig vid 09.00 och färden går mot flygplatsen. Jag landar lagom till lunch där min käre vän Andy möter upp och bjuder mig på lyxlunch. Hurra. Jag beställer in en G&T för att fira. Sedan är det bara att slumra till en timme på planet till Göteborg, sätta sig på flygbussen (varför har jag ingen chaufför i Gbg?) och möta upp min kära syster Bec som just undervisat veckans sista pass på Balettakademin. Tjoho!!

Jag är bara här för två dygn, så vi får maxa denna helg. Men allt börjar bra och då vi närmar oss midnatt är vi berusade och gör då det människor gör när de fått i sig för mycket – dvs sjunger allsång tillsammans med Barbra Streisand (klicka här) Mycket nöje!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *